vineyard company
AFAS Live AFAS Live AFAS Live AFAS Live

AFAS Live

In AFAS Live neemt Vineyard de exploitatie op zich van de horeca vestigingen. Deze is verdeeld in drie categorieën: 

Restaurant First

Beschikt u over een kaartje voor een concert in AFAS Live? Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren! In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap hand in hand. Er wordt gekookt met duurzame producten en we garanderen u dat u op tijd de zaal in kunt voor het concert. En dat alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs.
Reserveer hier uw diner!

Legends Lounge

Legends Lounge is een sfeervolle lounge die zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze prachtige Lounge biedt u en uw relatie(s) voorafgaand aan een concert de mogelijkheid  heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd. 

Grab & Go

Weinig tijd, maar wel zin in een verse maaltijd? Bezoek dan de foodstands in de Foyer van AFAS Live. Daar wordt elke concertavond een grote diversiteit van eerlijke producten gepresenteerd tegen een vriendelijke prijs. Van verse wraps tot pizzapunten en van gezonde salades en smoothies tot black angus burgers. Geopend vanaf het moment dat de deuren open gaan tot het eind van het concert.

Naar de website
Realisatie: A-side media (2012)